Avfallskomprimatorer ballepressemaskin

Avfallskomprimatorerbrukes vanligvis på ikke-resirkulerbare ressurser som inkluderer kombinert avfall som blir fraktet til deponiet (mot resirkulerbare stoffer som i økende grad presses for transport til resirkuleringsanlegg).Kvantitetsreduksjonsforhold på 4 til 1 eller fem til 1 er hyppige for utendørs komprimatorer når volumreduksjonsforhold for innendørs sløsingskomprimatorer kan variere fra ti til 1 på opptil femten til 1, basert på søppelprofilen.
Avfallskomprimatorer må sees på som et behov for praktisk talt enhver virksomhet som bør forhandler mye avfall i forkant av avhending vanligvis finner sted.Hvis plass til oppbevaring er dyrt, lar komprimering deg selge ekstra i nøyaktig samme rom og vil bidra til å bruke mindre. Så forbedrer den generelle ytelsen.

5f8a1b85349507d29311a53a2a0749a

Nick maskinhydraulisk ballepressemaskinbrukes spesielt til resirkulering og pakking av avfallspapir, avfallspapp, kartongfabrikkskrap, avfallsbøker, avfallsmagasiner, plastfilm, halm og andre løsmasser.Hvis du har noen forespørsel, kan du gjerne kontakte oss på https://www.nkbaler.com


Innleggstid: 13-apr-2023