Verdien av returpapirballepresser

Avfallspapirpresse Pris
Halvautomatisk ballepresse, automatisk ballepresse, hydraulisk ballepresse
1.Papirballepresseneffektivt kan resirkulere og utnytte avfallspapir
2. Resirkulering av avfall og avfallspapir avreturpapirpresse kan i stor grad redusere forurensning av avfall til luft
3.Avfallspresserer miljøvennlig utstyr, også kjent som skogressurser i byer, for enten det er avfallsaviser, bokpapir, kontorpapir, eller kraftpapir, kartonger, bølgepapir osv., er de alle verdifulle fiberråvarer.
4. Oppnå en vinn-vinn-effekt.Resirkulering og utnyttelse av avfallspapir kan ikke bare gjøre avfall til skatter, men også redusere hensynsløs avfall av råvarer.

returpapirballepresser (79)

Fordeler med returpapirpresse:

1. Muttersylinder: Forseglet med høytrykksbestandig tykkvegget rørmutter, ingen oljelekkasje, ingen trykkavlastning og holdbar.

2. Hydraulisk stempelpumpe: høyhastighets, høyhastighets oljelevering for å forbedre arbeidseffektiviteten.

3. Vannkjøling av hydraulikkmaskin: forhindre at hydraulikkoljen forringes på grunn av høy oljetemperatur og effektivt redusere slitasje.

4. Strenge sveiseprosess: utseendet er sterkere enn vanlige maskiner.Sveiseutseendet er vakkert, og sveisingen er ikke åpnet.

Avfallspapir kompresjonspresseutstyrer hovedsakelig egnet for pakking og resirkulering av alle typer søppel.Den kan komprimere de resirkulerte materialene i store mengder og gjøre at råvarene raskt og enkelt får stor kompresjon gjennom halmballepressen.Dette for å forbedre arbeidseffektiviteten og redusere arbeidskraften.Godt utstyr for styrke, arbeidskraftsparing og transportkostnadsreduksjon.

I mange industrier for gjenvinning av avfallspapir vil vi oppdage at de fleste av produktene er pakket, noe som reduserer lagringsvolumet sterkt, er mer praktisk for transport, og kan også øke forståelsen og oppgradere produktkvaliteten.Disse er uatskillelige fra funksjonen til den helautomatiske returpapirpressen..https://www.nkbaler.com


Innleggstid: 13. mars 2023