Forskjellen på ensylinder og dobbel sylinder

Vertikal ballepresse, horisontal ballepresse
Den vertikale returpapirpressen har en enkel struktur, og oljesylinderen skyver materialet fra topp til bunn og komprimerer det.I henhold til antall sylindre er den delt inn i enkelt sylinder og dobbel sylinder.Så noen venner vil spørre, hva er forskjellen mellom de to?La oss ta en titt på det sammen.

7
1. Hovedforskjellen er at antall sylindre er forskjellig, og ballemaskinprinsippet er det samme.
2. Det komprimerte materialet er jevnt belastet, og kraften på begge sider er jevn, og ballemaskineffekten til den dobbeltsylindrede returpapirpressen er bedre under de samme forholdene.
3. Vanlige ensylindrede vertikale ballepresser har generelt skyvekraft på 10T, 15T, 20T, etc., mens dobbeltsylindredevertikale returpapirpresser har skyvekraft på 40T, 60T.
4. Jo mer kompleks strukturen til den vertikale returpapirpressen er, desto høyere feilfrekvens.Den vanlige feilen til den dobbeltsylindrede vertikale ballepressen er at når de to sidene av det komprimerte råmaterialet åpenbart er ubalanserte, er det lett å få reaksjonskraften til de to sylindrene til å være forskjellig, noe som resulterer i fenomenet sylinderstopp og skade til sylinderens stempelstang.Den ensylindrede ballepressenhar ikke denne bekymringen.
5.Generelt er den generelle strukturen til de to den samme, hovedforskjellen er antall tørre sylindre, mens kompresjonsforholdet til tvillingsylindere er relativt stort.Vi anbefaler likevel å ikke kjøpe blindt, kun den rette er bra.
NICKBALER selvdisiplin med unik forretningsfilosofi, utmerket konstruksjon, rolleskiftende service, og samarbeid med mennesker fra alle samfunnslag med en ærlig og pålitelig holdning for å skape høykvalitets maskiner og utstyr, og legge til et vakkert landskap til samfunnet!selskapets nettsted: https://www.nkbaler.com, tlf: 86-29-86031588


Innleggstid: 04-04-2023