Kartongboks skrappressemaskin

Den hydrauliske ballepressener støyende under bruk, noe som i stor grad påvirker arbeidsmiljøet, så hva er årsaken til den høye støyen fraden automatiske returpapirpressen?

mmexport1560519490118 拷贝
Sikter på støyproblemet under pakkeprosessen avden automatiske returpapirpressen, flere løsninger er foreslått i henhold til ulike situasjoner:
1. Sjekk om pilotventilen (kjegleventil) er slitt og om den kan passe tett med ventilsetet.Hvis det ikke er normalt, bytt ut pilotventilhodet.
2. Kontroller om trykkreguleringsfjæren til pilotventilen er deformert eller vridd.Hvis den er vridd, skift ut fjæren eller pilotventilhodet.
3. Sjekk om installasjonen av oljepumpen og motorkoblingen er konsentrisk og sentrert.Hvis den ikke er konsentrisk, bør den justeres.
4. Sjekk om det er vibrasjon i utstyrsrørledningen, og legg til lydisolerte og vibrasjonsdempende rørklemmer der det er vibrasjoner.
5. Skjøtene ved oljesammenløpet av doble pumper eller multi-pumpe ledd oljetilførsel bør være rimelig, ellers vil vibrasjoner og støy genereres på grunn av virvelstrømkavitasjon. Selv om problemet er at støyen er høy, er den faktiske grunn kan ikke være en.Under vårt daglige bruk må vi gjøre en god jobb i det daglige vedlikeholdet, og samtidig sjekke hyppig om det er unormale problemer i delene avballepressemaskinen.


Innleggstid: Jun-06-2023