Arbeidsprinsipp og nøkkelteknologi for manuell ballepress

Arbeidsprinsippet til enmanuell ballepresse er relativt enkelt. Den er hovedsakelig avhengig av menneskelig kraft for å betjene og komprimere avfallsmaterialer til blokker for enkel transport og lagring. Nøkkelteknologiene inkluderer:
Kompresjonsmekanisme: Kompresjonsmekanismen er kjernekomponenten iballepresse, som er ansvarlig for å komprimere avfallsmaterialer. Manuelle ballepresser bruker vanligvis en skrue eller hydraulisk system for å oppnå kompresjon. Matemekanisme: Matemekanismen er ansvarlig for å transportere avfallsmaterialer til kompresjonskammeret.Halvautomatiske manuelle ballepresserbruker vanligvis en push-pull stang eller sveiv for å drive matingsmekanismen. Bindtrådmekanisme: Etter at avfallsmaterialene er komprimert, må de bindes med stål- eller plaststropper for å opprettholde formen under transport. Manuelle ballepresser har vanligvis en enkel bindetrådmekanisme, for eksempel en trådholder eller halvautomatisk bindetrådsanordning. Sikkerhetsbeskyttelse: For å sikre sikker drift har manuelle ballepresser vanligvis noen sikkerhetsbeskyttelsesanordninger, som beskyttelsesdeksler, nødstoppbrytere osv. .

Manuell horisontal ballepresse (1)
Arbeidsprinsippet til enmanuell ballepresse er å bruke menneskelig kraft til å drive kompresjons-, matings- og bindetrådmekanismene for å fullføre prosessen med kompresjon og bunting av avfallsmateriale. Nøkkelteknologiene inkluderer kompresjonsmekanisme, matemekanisme, bindetrådmekanisme og sikkerhetsbeskyttelse.


Innleggstid: 12-jul-2024