Farene ved hydraulikkolje med vann i Filippinene hydraulisk ballepresse

Emballasje maskineri og utstyr
Klippemaskin, Blingpressemaskin, hydraulisk ballepresse
1. Forringet oljekvalitet
For å forbedre ytelsen, hydraulikkoljen avhydraulisk ballepresseinneholder ulike tilsetningsstoffer i varierende mengder og varianter, som er organiske forbindelser. Noen blir hydrolysert i vann; noen er normalt suspendert i oljen i form av miceller, men de vil utfelles når de utsettes for vann, og noen løses opp i vann og trekkes deretter ut av oljen med vann, noe som vil føre til tap av tilsetningsstoffer i hydraulikkoljen. Dette resulterer i en tilsvarende funksjonsnedgang.
Når hydraulikkoljen inneholder mye vann, vil viskositeten til hydraulikkoljen reduseres, smøreytelsen reduseres, og en kontinuerlig smøreoljefilm kan ikke dannes i hydraulikksystemet til den hydrauliske ballepressen, noe som vil forårsake slitasje, vedheft og metalltretthet på den bevegelige overflaten, og til og med forårsake mekanisk friksjon. , og forårsake oljetemperaturøkning og mekanisk skade. Når oljen inneholder store mengder fritt vann, er vannet ikke lett å skille fritt, og det er lett å generere skum.
Når den blandes med hydraulikkoljen, skilles ikke luften som kommer inn i oljetanken lett, noe som påvirker smøringen av hydraulikkoljen. Når luften er blandet inn i oljen, kommer den inn i hydraulikksystemet når den hydrauliske ballepressen er i gang. Når trykket øker og synker, vil luften også bli komprimert og utvidet, noe som vil føre til at vibrasjonen i det hydrauliske systemet øker og gjør hele ballepressen. stabilitet og sikkerhet reduseres.
2. Forårsaker korrosjonsslitasje og rust
Etter at hydraulikkoljen inneholder vann, er luften delvis oppløst i vann, og danner et oksidativt og korrosivt miljø, og oksidene i oljen kombineres med vann for å danne syrer, som ytterligere korroderer og ruster metalldeler som hydrauliske balleoljerør.
Etter at metalldelene i det hydrauliske systemet er rustet, flyter den flakingende rusten i hydraulikksystemets rørledninger og hydrauliske komponenter, sprer seg og sprer seg, noe som vil føre til at hele systemet ruster og produserer mer flakende rust og oksider. På denne måten vil levetiden til metalldelene tilden hydrauliske ballepressenreduseres, og forringelsen av oljekvaliteten akselereres ytterligere.

https://www.nkbaler.com
Gjennom årene har NICKBALER vunnet kjærligheten til kundene med sin suverene teknologi og anerkjennelsen av brukere med sin utmerkede service. Vi vil insistere på å tjene samfunnet, betjene flertallet av brukerne og betjene vanlige mennesker hele tiden. Følg Nick https://www.nickbaler.net


Innleggstid: 25. juli 2023