Hvordan fungerer en ballepresse for fast avfall?

Bruken av enballepresse for fast avfallinvolverer ikke bare mekanisk drift, men også kontroller før operasjon og vedlikehold etter operasjon. De spesifikke operasjonsprosedyrene er som følger:
Forberedelse og inspeksjon før bruk Rengjøring av utstyret: Sørg for at det ikke er fremmedlegemer rundt eller inne i ballepressen, og at pakkeplattformen er ren. Sikkerhetsinspeksjon: Sjekk om sikkerhetsutstyret er intakt, som sikkerhetsdører og vern. dehydraulisk system:Kontroller om hydraulikkoljenivået er innenfor normalområdet og om det er noen lekkasjer i rørledningene.Sjekke tilførselen av bindetråder:Sørg for at det er tilstrekkelig tilførsel av bindetråder uten brudd eller knuter.Lasting av fast avfallsmateriale Fyllmaterialer:Last det faste avfallet som skal pakkes inn i kompresjonskammeret, fordele det jevnt for å sikre effektiv kompresjon.Lukke sikkerhetsdøren: Sørg for at sikkerhetsdøren er tett lukket for å forhindre at materialer spretter ut under drift.Starte kompresjonssyklusen Starte ballepressen:Trykk startknappen, ogballepressenvil automatisk utføre kompresjonssyklusen og danne de faste avfallsmaterialene. Overvåke prosessen: Observer kompresjonsprosessen for å sikre at det ikke er unormale lyder eller mekaniske feil. Banding og sikring Automatisk/manuell banding: Avfallsblokken kan avhengig av modellen være bandes automatisk eller krever manuell banding.Automatiske bandemaskinervil vikle båndtråden rundt og smelte eller knytte den. Kutte overflødig båndtråd: Sørg for at enden av båndtråden er pen og klipp av overflødig for å unngå å påvirke påfølgende operasjoner.Ta ut blokken Åpne sikkerhetsdøren: fullfør, åpne sikkerhetsdøren. Fjerne blokken: Bruk en gaffeltruck eller manuell metode for forsiktig å fjerne den komprimerte avfallsblokken fra pressen. Vedlikehold etter operasjon Rengjøring av ballepressen: Sørg for at det ikke er restmaterialer inne i pressen, oppretthold renslighet. Regelmessig vedlikehold :Utfør regelmessig vedlikehold og inspeksjoner, inkludert hydraulikkoljeskift, filterrengjøring og smøredeler.

废纸 750×563
Gjennom trinnene ovenfor,ballepresse for fast avfall kan effektivt komprimere og pakke fast avfallsmateriale, oppnå miljøvennlig avhending og resirkulering. Riktig drift og vedlikehold forbedrer ikke bare arbeidseffektiviteten, men forlenger også levetiden til utstyret.


Innleggstid: 24. juli 2024