Hva er forholdsreglene for å installere den hydrauliske oljepumpen til halmballepressen?

Forholdsregler for hydraulisk oljepumpe til halmballepresse
Halmpresse, sagflispresse, risskallpresse
Ved installasjonhalmpressen, bør vi ta hensyn til noen detaljer for å forhindre at maskinen fungerer feil. Følgende er forhold som bør tas hensyn til under hele prosessen med å installere den hydrauliske oljepumpen tilhalmpressen:
1. Installasjonen av oljepumpen er god eller dårlig, noe som har en svært viktig innvirkning på den jevne driften og levetiden til pumpen. Derfor bør installasjons- og kalibreringsarbeidet utføres så nøye som mulig, og det kan ikke gjøres forhastet.
2. Installasjonshøyden, lengden og rørdiameteren til oljepumpens sugerør bør ta hensyn tilden beregnede verdien, prøv å være enkel og tydelig, reduser unødvendig skade (som albuer, etc.); og sørg for at pumpen ikke overskrider den tillatte NPSH når den er i drift.
3. Den indre diameteren til oljesugrørledningen bør ikke være mindre enn de spesifiserte kravene, og oljesugrørledningen bør ikke være for lang.
4. Oljepumpens suge- og utløpsrør bør ha faste braketter, som ikke tåler belastningen avrørledningen.
5. Plasseringen hvor oljepumpen er installert bør være stor nok til å lette vedlikeholdsarbeidet.

https://www.nkbaler.com
Etter at halmballepressen Nick Machinery er satt på markedet, kan den løse problemet med resirkulering av halm, forbedre miljøforurensningen forårsaket av halmbrenning på landsbygda og forbedre kvaliteten på halm- og gressutnyttelsen, som har spilt en stor rolle i å fremme. https://www.nkbaler.com


Innleggstid: 20. september 2023