Ytelse av ballepresse NKB220

NKB220 er en firkantballepresse designet for mellomstore gårder. Her er noen viktige ytelsesaspekter og funksjoner vedNKB220 ballepresse:
Kapasitet og ytelse: NKB220 er i stand til å produsere ensartede firkantballer med høy tetthet som kan veie mellom 8 og 36 kilo (18 til 80 pund) per ball. Dette gjør den egnet for en rekke avlinger og forhold.
Strømkilde: NKB220 opererer på et PTO (Power Take-Off) system, noe som betyr at det krever en traktor for å drive den. Dette kan være både en fordel og en begrensning avhengig av tilgjengelighet og størrelse på traktoren.
Størrelse og dimensjoner: Ballepressen har dimensjoner som gjør at den kan brukes i ulike landbruksmiljøer, noe som gjør den allsidig for forskjellige avlingstyper og åkerstørrelser.
Pålitelighet: New Holland, produsenten av NKB220, er kjent for å bygge pålitelig maskineri, og NKB220 er intet unntak. Den er bygget med kraftige materialer for å sikre lang levetid og holdbarhet.
Brukervennlighet: NKB220 har brukervennlige kontroller og justeringer, slik at operatører raskt kan endre innstillinger basert på type avling eller ønsket ballestørrelse.
Vedlikehold: Som alle landbruksmaskiner krever NKB220 regelmessig vedlikehold for å yte sitt beste. Dette inkluderer kontroll og utskifting av slitedeler, holde maskinen ren og følge serviceplanen som er skissert i brukerhåndboken.
Justerbarhet: DenNKB220tilbyr justerbarhet i ballestørrelse og tetthet, noe som er avgjørende for å optimalisere balleprosessen for ulike typer fôr og varierende værforhold.
Sikkerhetsfunksjoner: Sikkerhet er et kritisk aspekt ved ethvert landbruksmaskineri, og NKB220 er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner for å beskytte operatøren og tilskuere.
Kostnad: Kostnaden for NKB220 firkantballepresse kan være en vurdering for noen bønder, siden det er en investering som bør passe innenfor deres samlede oppdrettsbudsjett og driftsbehov.
Videresalgsverdi: Maskiner som NKB220 har generelt en god annenhåndsverdi, spesielt hvis den har blitt godt vedlikeholdt og er i god stand.
Avlingsfleksibilitet: NKB220 kan håndtere en rekke avlinger for ballepressing, inkluderthøy,strå,og andre fôrmaterialer, noe som gjør den til en allsidig maskin for forskjellige landbruksoperasjoner.
Produktivitet: Ballepressen er designet for å optimalisere produktiviteten, med funksjoner som bidrar til å minimere nedetid og maksimere området som dekkes i en gitt tidsramme.
Kompatibilitet: NKB220 er kompatibel med en rekke traktormodeller, og gir bøndene valgmuligheter når det gjelder valg av strømkilde.
Miljøpåvirkning: Som med alle landbruksmaskiner har NKB220 en miljøpåvirkning, men effektiviteten og påliteligheten kan bidra til å minimere drivstofforbruket og redusere utslippene.
Støtte og service: New Holland tilbyr et nettverk av forhandlere og servicesentre for å gi støtte og service for NKB220, som sikrer at bønder kan få den hjelpen de trenger når de står overfor mekaniske problemer.(1)

NKB220 firkantballepresseer en robust, pålitelig og allsidig maskin designet for mellomstore gårder. Dens ytelsesfunksjoner gjør den egnet for en rekke avlinger og forhold, og tilbyr justerbarhet, brukervennlighet og kompatibilitet med forskjellige traktormodeller.


Innleggstid: Jul-03-2024