Designfunksjoner til vertikal mineralvannflaske ballepressemaskin

Funksjoner avmineralvannflaske Balepressemaskin
Mineralvannflaske Balepressemaskin, drikkeflaske Balepressemaskin, kan Balepressemaskin
Den vertikale hydrauliske ballepressenbrukes hovedsakelig til å resirkulere emballasjematerialer og avfallsprodukter som komprimert papp, avfallsfilm, avfallspapir, skumplast, drikkebokser og industrirester.
Designfunksjoner for ballepressemaskinen
1. Integrert kretsdesign: ny kretsdesign, ballepressen bruker et plug-in kretskort for å kontrollere hele ballepressens handling og strykehodetemperatur, kretskortet er veldig praktisk å bytte ut, og ballepressetjenesten er praktisk.
2. Øyeblikkelig oppvarming, umiddelbar emballasje: nyskapende design av høyhastighets smeltesystem, innen 5 sekunder kan varmefilmen fungere, slik at PET-ballepressen går inn i den beste emballasjetilstanden.
3. Automatisk stoppanordning, strømsparende og praktisk: når ballepressingen er fullført og ingen operasjon utføres innen 60 sekunder,strukturen til ballepressener kompakt, og motoren vil automatisk stoppe og gå inn i standby-tilstand.
4. Ny bremsedesign: Ballepressen bruker en fjærdesign for bremsen til remskiven for å sikre jevn og støyfri fôring, og prisen på ballepressen er rimelig.

Vertikal maskin (1)
Nick Machinery er en omfattende leverandør som integrerer FoU, produksjon, salg og service. Den utfører kontinuerlig uavhengig innovasjon og forskning og utvikling i henhold til kundenes behov og utviklingstrender i bransjen:https://www.nkbaler.com.


Innleggstid: 14. november 2023