Rengjøring av vertikal skrap aluminiumspresse

Rengjøring av avfallspresse av aluminium
Skrapaluminiumspresse, skrapjernpresse, skrapstålpresse
Rengjøringen avdet interne hydrauliske systemetav den vertikale skrap aluminiumsballepressen er vanligvis upassende eller feil, fordi det er et ødelagt hydraulikksystem i arbeidet medskrapaluminiumspressen. Derfor, ved normalt arbeid, kan ikke rensearbeidet til ballepressen undervurderes. Nå diskuterer folk de vanlige problemene med å rengjøre den automatiske skrapaluminiumspressen.
Påfør først en rengjøringsolje med høy viskositet. Ved rengjøring, fyll drivstofftanken påhalmpressenmed olje og varm den til 50-80 grader Celsius.
Start deretter hydraulikkoljepumpen og la den lufte gjennom gassen. Hensikten med å gjøre dette er å akseptere effekten av å fjerne merknaden.
Rengjør deretter filteret i 20 minutter, kontroller forurensningen av oljefilteret, og gjenta til det ikke er flere luftforurensninger i filteret.
Til slutt, for det mer uordnede hydraulikksystemet, kan det rengjøres i henhold til arbeidsområdet. Den kan kobles tilden hydrauliske sylinderen, la den hydrauliske sylinderen bevege seg gjentatte ganger, og utfør systemrengjøring.

https://www.nkbaler.com
Nicks mekaniske presseteknologi og etterbehandlingsteknologi har nådd det internasjonale avanserte nivået. Vårt firma kan tilby et komplett sett med teknologi fra råvareformel, pressestøping, varmebehandling og etterbehandling, https://www.nkbaler.com


Innleggstid: 27. september 2023